Még jobb lett Magyarország legjobb fotós és videós apróhirdetési oldala, egészen pontosan elérhetőbb, könnyebben kezelhető és új funkciókkal bővült.

Nézzük sorban:

  1. Hirdetésfeladás regisztráció nélkül: Az első és legfontosabb, hogy már regisztráció nélkül is lehet hirdetést feladni. A hirdetés létrehozásakor viszont meg kell adni egy emailcímet, ami nem jelenik meg nyilvános felületen, de ahhoz szükséges, hogy a vásárlók a kontakt-űrlap segítségével később kapcsolatba tudjanak lépni a Veled, továbbá erre az emailcímre küldjük ki a megerősítést a feladásról, ami tartalmaz majd egy egyedi linket. A későbbiekben ezen link segítségével lehet a hirdetést szerkeszteni, így kérünk mindenkit, hogy a saját érdekében valós emailcímet adjon meg! Erre az emailcímre küldi később a rendszer  automatikusan a megújítási értesítőt is, ha a hirdetés a lejáratához közeledik, továbbá ha egyszer úgy döntesz, hogy mégis regisztrálsz, ezt az emailcímet használva automatikusan látni fogod a korábban, regisztráció nélkül feladott hirdetéseidet is a listádban. Hirdetést már csak regisztrációval lehet feladni!
  2. Felhasználói profilok: Regisztrálni továbbra is lehet a weboldalon, ami több előnnyel is jár. Eladóként egyszerre láthatjuk az összes hirdetésünket, szerkeszthetjük is azokat, vevőként pedig kedvenc hirdetéseinket menthetjük el egy listába. A regisztrált felhasználók immáron profilképet, szöveges bemutatkozást, továbbá Privát/Kereskedő megjelölést alkalmazhatnak a nyilvános profiloldalukon.
    • A nyilvános profiloldaladat a profilképes, bemutatkozó szöveges fejléccel és az aktív hirdetések listájával a következő módon lehet elérni: nyiss meg egy saját hirdetést és kattints benne a felhasználónevedre. Ha máséra vagy kíváncsi, természetesen ugyanígy kell eljárni más hirdetésével.
  3. Felhasználói menü: Regisztrált felhasználóink számára egy új menüpontba gyűjtöttük össze a funkciókat. Itt is megtalálható az új hirdetés feladása link, továbbá az összes hirdetésedet kilistázó link, a nyilvános profiloldalad szerkesztése link és a kedvenc hirdetéseid listája link. Egy helyen minden.
  4. Kényelmesebb képfeltöltés: Hirdetésfeladáskor új képfeltöltőt találtok az oldalon, mely ún. Drag&Drop rendszerű, vagyis csak rá kell húzni az ablakra a képet és már kezdi is feltölteni a rendszer. Természetesen továbbra is ott a hagyományos megoldás, a Kép hozzáadása gomb. Feltöltés után a képekhez immáron képcímeket is lehet adni, továbbá az egér használatával a képek sorrendjét is meg lehet változtatni bármikor. A listában az első kép a főkép.

Jó adásvételt mindenkinek!

Kapcsolódó hirdetések

Canon EF-M 15-45 IS STM objektív

Canon EF-M 15-45/3.5-6.3 IS STM objektív | 6 hó magyar garancia…

Canon EOS M50 Mark II fényképezőgép

Canon EOS M50 Mark II fényképezőgép váz | 6 hó magyar garan…

Nikon D780 fényképezőgép
Nikon D780 fényképezőgép váz | 6 hó magyar garancia!
Új Canon EF 24-70 2.8 L II USM objektív
Új Canon EF 24-70/2.8L II USM objektív | 3 év garancia
Új Sigma AF 35 1.4 DG HSM Art objektív (Canon)
Új Sigma AF 35/1.4 DG HSM Art objektív (Canon) | 3 év garancia
Új Sigma AF 85 1.4 Art objektív (Canon)
Új Sigma AF 85/1.4 Art objektív (Canon) | 2 év garancia