Kedves Felhasználók!

Hónapok óta több ízben is értesültünk már arról, hogy csaló külföldi vásárlójelöltek próbálják átvágni a FotóAPRÓ eladóit. Kérjük ne dőljetek be ezeknek! A sztori szinte mindig ugyanaz, az eladó Svédországból, Angliából, Kanadából, Ausztráliából, akár Nigériából bejelentkezik, hogy érdekelné a hirdetett termék. Előre utalást ígér. Majd később kiderül, hogy ő elutalta a banknak a pénzt, de az eladó csak akkor kapja meg, ha bemutatja a postázásról szóló bizonylatot. Majd később kiderül, hogy nem is létezik ilyen bank, vagy ha létezik sosem hallottak a vevőről és soha nem küldtek ilyen levelet. Olyan is előfordult már, hogy bank(?)/vevő azt kérte, hogy az eladó utaljon el X összeget tranzakciós díjként, és utána kapja meg a vételárat.

Semmi ilyenbe ne menjetek bele!!!

Külsőleg is megújult a FotóAPRÓ! Magyarország legnépszerűbb fotós apróhirdetési oldala új bőrbe öltözött, mely már az indulás óta dédelgetett álom volt. Az első oldalt egy szaki rakta össze, aki jó munkát végzett ugyan, de az esztétikummal nem sokat foglalkozott és egy végtelenül szerény sablonba öltözötette a FotóAPRÓ-t. Az új "skin" azonban már friss, modern, dinamikus és nagyobb szerepet kap a tartalom. Az arcodba toljuk a termékeket... :)

A legfőbb változások az alábbiak:

Eljött ez a nap is! Két fontos változás történt ma a FotóAPRÓ oldalain, a kötelező regisztráció, továbbá a hirdetéskiemelés lehetősége.

Az oldalon továbbra is bárki adhat fel ingyenes hirdetést fotós, stúdió vagy videós felszereléséről. Mától azonban fizetős szolgáltatás keretében lehetőség van a hirdetések kiemelésére is az oldalon, mellyel feltűnőbbé teheted a terméked az érdeklődők számára. Közel 1000 hirdetés van már fent a FotóAPRÓ-n, így megéri egy kicsit felhívni a figyelmet a tiédre.

Megint okosabb lett a FotóAPRÓ, ráadásul egyre csak növünk, növünk!

A jó hír, hogy már kb 600 hirdetés van az oldalon! Köszönjük, hogy ennyien használjátok a FotóAPRÓt! Ennek örömére a főoldalon a kategóriák neve mellett meg is jelentettük az adott kategóriában lévő hirdetések számát, hogy Ti is láthassátok. Mi már kezdjük unni egyébként a FotóAPRÓ kinézetét, de a külcsíny frissítés már egy nagyobb meló, így ez egyelőre várat magára, de tervek már vannak.

Az elmúlt napokban aktiváltunk pár új funkciót az oldalon, ezek sorban a következők:

Tele vagyunk jó hírekkel! Számos új funkciót és hibajavítást sikerült eszközölni az oldalon, alább olvashatjátok őket sorba szedve:

- Regisztráció nélkül feladott hirdetéseket is lehet mostantól szerkeszteni. Hivatalosan eddig is lehetett, de csak egyetlen egyszer, egy bug miatt, ez a hiba viszont elhárításra került, ezért bármennyiszer lehet használni az emailben kapott szerkesztő linket.

- Újdonság, hogy a reg. nélkül feladott hirdetéseket mostmár törölni is lehet, a visszaigazoló emailben mától nem csak szerkesztő link van, hanem törlő link is.

Kapcsolódó hirdetések

újszerű, Nikon D610 FX DSLR

Eladó újszerű, Nikon D610 FX DSLR
Nikon AF 24-85mm f/2,8-4 D
Nikon…

Meike MK-S-AF3A makro közgyűrűsor Sony

Eladó egy keveset használt Meike MK-S-AF3A makro közgyűrűsor…

Sony 70-200 mm f2.8 GM

Eladó a képeken látható újszerű Sony 70-200 mm f2.8 GM objektívem.

Új Canon EF 24-70 2.8 L II USM objektív
Új Canon EF 24-70/2.8L II USM objektív | 3 év garancia
Új Sigma AF 35 1.4 DG HSM Art objektív (Canon)
Új Sigma AF 35/1.4 DG HSM Art objektív (Canon) | 3 év garancia
Új Sigma AF 85 1.4 Art objektív (Canon)
Új Sigma AF 85/1.4 Art objektív (Canon) | 2 év garancia