Tele vagyunk jó hírekkel! Számos új funkciót és hibajavítást sikerült eszközölni az oldalon, alább olvashatjátok őket sorba szedve:

- Regisztráció nélkül feladott hirdetéseket is lehet mostantól szerkeszteni. Hivatalosan eddig is lehetett, de csak egyetlen egyszer, egy bug miatt, ez a hiba viszont elhárításra került, ezért bármennyiszer lehet használni az emailben kapott szerkesztő linket.

- Újdonság, hogy a reg. nélkül feladott hirdetéseket mostmár törölni is lehet, a visszaigazoló emailben mától nem csak szerkesztő link van, hanem törlő link is.

 

(A fentieknél még egy apró bug van, egyelőre nem lehet az emailben lévő linkre kattintani, hanem copy-paste-tel kell bemásolni a böngészőbe. Igyekszünk ezt a hibát mihamarabb javítani.)

- Ha egy hirdető a kényelmesebb használat érdekében később úgy dönt, hogy regisztrál, a korábbi emailcímét használva látni fogja a Hirdetéseim menüben a régebbi, még regiszráció nélkül feladott hirdetéseit is. (Ezt a funkciót is behirdettük már korábban, de nem működött megfelelően, ám a hiba elhárításra került, kipróbáltuk, most már működik! Visszamenőleg is!)

- Egy kódfrissítés áldásos hatásának köszönhetően be tudtuk végre kapcsolni a reszponzivitást a weboldalon, így mobiltelefonon kényelmesebben használható. Nem állítjuk, hogy világbajnok az oldal mobilkijelzőn, de jobban használható, mint a korábbi desktop verzió. A mobilos használat elősegítése érdekében a hirdetés részleteit tartalmazó, egérmozgásra felugró ablakot lekorlátoztuk csak a találati listában lévő képekre, így érintőkijelzőn nem fog bezavarni (korábban a szöveges részre húzva a kurzort is felugrott az ablak az adott hirdetés részleteivel, mostmár csak akkor ugrik fel, ha a képekre visszük a kurzort)

- Új képnézegetőt telepítettünk az oldalra, modernebb és könnyebben kezelhető.

- A képeket is megnöveltük, a korábbi 600px hosszabbik oldal helyett 900px méretűek a nagyméretű fotók. Visszamenőlegesen is!

- Minden kép az oldalon automatikusan kapott és mostantól kapni fog egy FotóAPRÓ vízjelet a jobb alsó sarokba.

- A Térképes keresés modul a főoldalon immáron az összes hirdetést mutatja, ami a FotóAPRÓn jelenleg aktív.

És hogy mi várható még a jövőben? Még több finomság:

- Licitálós hirdetési mód (aukció)

- Város helyett irányítószám megadása a térképes megjelenítéshez

- Távolságmérés (hány kilométerre található tőlünk az adott termék - amennyiben az eladója helyesen adta meg a várost vagy az irányítószámot)

- Minden új hirdetés meg fog jelenni a FotóAPRÓ Facebook oldalán

- Opcionális hirdetés kiemelés és extra funkciók (fizetős, lista elejére, keretes, színes hátteres vagy vastagon szedett hirdetés, extra kép, extra karakter)

- Kreditrendszer hirdetés kiemelés és extra funkciók fizetéséhez

 

 

 

 

Kapcsolódó hirdetések

Nikon Z 12-28 PZ VR objektív
Nikon Z 12-28 PZ VR objektív | 23 hó magyar garancia!
Tamron AF 55-200 objektív (Nikon)

Tamron AF 55-200/4-5.6 Di II objektív (Nikon) | 6 hó magyar gar…

Sigma AF 90 2.8 Macro objektív (Nikon)

Sigma AF 90/2.8 Macro objektív (Nikon) | 6 hó magyar garancia!

Új Canon EF 24-70 2.8 L II USM objektív
Új Canon EF 24-70/2.8L II USM objektív | 3 év garancia
Új Sigma AF 35 1.4 DG HSM Art objektív (Canon)
Új Sigma AF 35/1.4 DG HSM Art objektív (Canon) | 3 év garancia
Új Sigma AF 85 1.4 Art objektív (Canon)
Új Sigma AF 85/1.4 Art objektív (Canon) | 2 év garancia