Eljött ez a nap is! Két fontos változás történt ma a FotóAPRÓ oldalain, a kötelező regisztráció, továbbá a hirdetéskiemelés lehetősége.

Az oldalon továbbra is bárki adhat fel ingyenes hirdetést fotós, stúdió vagy videós felszereléséről. Mától azonban fizetős szolgáltatás keretében lehetőség van a hirdetések kiemelésére is az oldalon, mellyel feltűnőbbé teheted a terméked az érdeklődők számára. Közel 1000 hirdetés van már fent a FotóAPRÓ-n, így megéri egy kicsit felhívni a figyelmet a tiédre.

 

Hirdetéskiemelés

Többféle lehetőség közül választhatsz:

  • Egyszeri előresorolás: belépés után a Hirdetéseim menüben az egyes hirdetéseid alatt találod. Idővel a terméked egyre hátrébb kerül a találati listán, ahogy jönnek a hasonló új hirdetések, ezzel a gombbal újra előre sorolhatod (később azonban újra elindul hátrafelé, ahogy jönnek az újak). FONTOS: csak akkor kerül a lista legelejére, ha az adott kategóriában nincs "Első a listán" kiemeléssel feladott hirdetés, az ugyanis prioritást élvez.
  • "Első a listán" kiemelés: ha ezt a kiemelést választod, a hirdetésed mindig minden találati listán a lista tetejére fog kerülni, így a főoldali hirdetéslistában is a kategóriaikonok alatt. Ha több "Első a listán" hirdetés is van a kategóriában, akkor a kiemelések időrendje szerint jelennek meg egymás alatt, kezdve a legutóbb kiemelt hirdetéssel.
  • "Színes" kiemelés: ha ezt a kiemelést választod, a hirdetésed az oldal hátterétől elütő háttérszínnel fog megjelenni a találati listában, továbbá bekerül a főoldali második galériába, a Kiemelt Hirdetések felirat alatt.
  • "Keret" kiemelés: ha ezt a kiemelést választod, a hirdetésed bekeretezve fog megjelenni a találati listában, továbbá bekerül a főoldali második galériába a Kiemelt Hirdetések felirat alatt.
  • "Főoldalon" kiemelés: ezzel a kiemeléssel a nyitóoldali legfelső galériába teszed a hirdetésedet, amit az oldalra érkezők elsőként látnak meg. Ebben a galériában a hirdetések véletlenszerűen rotálódnak.

A kiemelésekért a hirdetés feladása vagy módosítása során kell fizetni. Lehetőség van a PayPal biztonságos rendszerén keresztül bankkártyával, vagy PayPal fiókkal fizetni, illetve lehetőség van előre (ugyanúgy bankkártyával PayPalon keresztül) megvásárolt pontcsomagok terhére fizetni a hirdetéskiemelést. Ha sok hirdetésed van az oldalon és többet is szeretnél kiemelni, célszerű pontcsomagot vásárolni és azzal fizetni, mint egyenként bankkártyás fizetést intézni, mert így kedvezményes árakhoz juthatsz és a használat is gyorsabb és egyszerűbb, mint az egyenkénti bankkártyás/PayPalos fizetés. Pontcsomaggal akár 33% kedvezménnyel is használhatod a hirdetéskiemeléseket, ehhez a legnagyobb pontcsomagot kell választani, ott ugyanis 1 pont 0,67Ft-ba kerül, míg normál esetben 1 pont 1 Forint!

A hirdetéskiemelés kapcsán bonyolított fizetésről a Számláim menüpontban lehet a bizonylatokat megtekinteni, nyilvántartani, letölteni vagy emailben elküldeni magunknak.

Kötelező regisztráció

A fentiek miatt viszont sajnos el kellett engedjük a regisztráció nélküli (Vendégként történő) hirdetésfeladás lehetőségét az oldalon. Ennek technikai okai vannak, ami a számlázással kapcsolatos: regisztráció hiányában törvényszegést követnénk el a számlázással, amennyiben az illető fizetős szolgáltatást igényel, ugyanis Vendégként történő hirdetésfeladás esetén nincs kellő adat a számla kiállításához. Üres számlát pedig nem adhatunk. Arra nincs lehetőség, hogy a Vendég felhasználó nevet és címet adjon meg, és arra sincs lehetőség, hogy hozzáférjen a számláihoz és a fizetéseit kezelje, így egyszerűbbnek láttuk eltörölni a Vendégként történő hirdetésfeladás lehetőségét. 

Bízunk benne, hogy ez nem jelent nagy kényelmetlenséget, sokan használtátok eddig ugyan a Vendégként történő hirdetésfeladás lehetőségét, de ha belegondolunk, minden apróhirdetési oldalon, fórumon vagy csoportban regisztráció szükséges. Regisztrációval nem csak a számlázás válik könnyebben kezelhetőbbé, hanem az oldal használata, a hirdetések kezelése is lényegesen könnyebb minden felhasználónak.

Ja és plusz egy jó hír a regisztrálóknak: mivel a regisztráció során a júzer már bebizonyítja, hogy nem spamrobot, így a hirdetésfeladáskor nem kell már beírogatni az ellenőrzőszámokat és szövegeket. Ezt a védelmi vonalat (a szemetelők ellen) eltöröltük, abban bízva, hogy aki regisztrál, az már vélhetőleg nem spammer.

Kapcsolódó hirdetések

Nikon Z 12-28 PZ VR objektív
Nikon Z 12-28 PZ VR objektív | 23 hó magyar garancia!
Tamron AF 55-200 objektív (Nikon)

Tamron AF 55-200/4-5.6 Di II objektív (Nikon) | 6 hó magyar gar…

Sigma AF 90 2.8 Macro objektív (Nikon)

Sigma AF 90/2.8 Macro objektív (Nikon) | 6 hó magyar garancia!

Új Canon EF 24-70 2.8 L II USM objektív
Új Canon EF 24-70/2.8L II USM objektív | 3 év garancia
Új Sigma AF 35 1.4 DG HSM Art objektív (Canon)
Új Sigma AF 35/1.4 DG HSM Art objektív (Canon) | 3 év garancia
Új Sigma AF 85 1.4 Art objektív (Canon)
Új Sigma AF 85/1.4 Art objektív (Canon) | 2 év garancia